Private legetjenester

Private legetjenester er en hjørnesten i det norske helsevesen, og bidrar med stor nytte til pasienter og samfunnet.

Legemiddelbehandling til pasienter blir mer og mer komplisert, og krever mer og mer spesialisert kompetanse og tverrfaglig samarbeid. Alle prosesser i legemiddelhåndteringskjeden må være optimaliserte. Alt fra forskrivning av legemiddel til oppfølging og administrering kan by på utfordringer.

Våre farmasøyter kan hjelpe din virksomhet å bli enda bedre på legemiddelhåndtering, og bidra til å gi deres pasienter enda bedre behandling og oppfølging.

Tverrfaglig samarbeid er fremtiden, og sammen skal vi lykkes i å gi et godt helhetlig helsetilbud.

Vårt mål

Vi ønsker å være en sterk parter som tilbyr tverrfaglige legemiddelgjennomganger til private legetjenester, og ta en sterk posisjon for å fronte riktig og trygg bruk av legemidler.

Vår visjon

Vi ønsker å leve i en verden hvor legemiddelbehandling tas like seriøst som et kirurgisk inngrep. En hver behandling skal være nøye overveid, hvor nytten skal være større enn risikoen.

Hvordan fungerer samarbeidet?

Tverrfaglig legemiddelgjennomgang er et samarbeid mellom lege og provisorfarmasøyt for å heve den medisinske behandlingen. Vi i EitrFarma tilbyr provisorfarmasøyter med spesialkompetanse på legemiddelgjennomgang.

Når en privat legetjeneste sine pasienter bestiller en tverrfaglig legemiddelgjennomgang via deres kanaler har vi tilgjengelig provisorfarmasøyter til å gjøre konsultasjonen og utforme tiltakslister. Tiltakslistene blir så sendt til behandlende lege i den private legetjenesten, og vurdert så implementert. Pasienten får til slutt melding om hvilke endringer som skal gjøres.

Vi har rimelige priser på tverrfaglig legemiddelgjennomgang, og ta kontakt med skjema under for å få en uforpliktende prat og tilbud.

Kontakt oss